Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heiloo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Oosterzij 140
1851 PS Heiloo
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Heiloo - Barbecue

Het hele jaar barbecue seizoen

Als het kwik oploopt en iedereen op het terras zit, krijgt u dan ook die barbecuekriebel?
Wij bij Your Choice Catering Heiloo in elk geval wel. En omdat we het zonde vinden om alleen in de zomer te genieten van een barbecuefeest, kunt u bij ons het hele jaar terecht voor een BBQ met alles erop en eraan. Voor ons duurt het barbecueseizoen namelijk 12 maanden!

Voorkeur voor kolen of gas?

Er zijn mensen die alleen de kolenbarbecue een 'echte' barbecue vinden. Maar wij kunnen u verzekeren dat ook onze gasbarbecues niets afdoen aan de smaak. Voor zowel de geur van de kolenbarbecue als het gemak van de gasbarbecue valt iets te zeggen. Your Choice Catering Heiloo voorziet u in beide gevallen van een perfect verzorgde barbecue, met apparatuur die tiptop in orde is. Voor een bedrag vanaf € 13,50 per persoon heeft u bij ons een perfecte barbecue die niet alleen zeer compleet maar ook erg smakelijk is.

Barbecueën is (g)een kunst

De - meestal mannelijke - barbecueliefhebbers die barbecueën tot kunst hebben verheven, moeten we helaas teleurstellen. Met onze barbecues en onze producten is er geen kunst aan!
Onze grilspecialiteiten worden supervers bij u aangeleverd en als u wilt, zorgen wij er ook voor dat het vlees, de vis en de vegetarische alternatieven precies op de goede temperatuur worden gebarbecued. Wilt u bepaalde veranderingen in de pakketten die wij aanbieden? Dat is voor ons team geen enkel probleem. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en uw barbecue wordt een uiterst geslaagd smulfestijn.

Ons assortiment

Flexibiliteit en creativiteit staan bij Your Choice Catering Heiloo voorop. Onze barbecuepakketten hebben wij zo voor u samengesteld dat u eenvoudig en overzichtelijk kunt zien wat wij kunnen bieden. De BBQ pakketten zijn dus slechts een indicatie van wat u aan vlees, vis en andere gerechten bij ons kunt bestellen. De uiteindelijke barbecue ingrediënten heeft u zelf in de hand. Kijk hier voor onze drie barbecuepakketten.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Materialen bij de BBQ

Wij beschikken niet alleen over eersteklas vakmensen die ervoor zorgen dat uw spiesen, steaks, zalmmoten en groenteburgers op de best mogelijk manier gegrild worden. Wij beschikken ook over eersteklas materialen om uw barbecuefeest nog leuker te maken. Heeft u een locatie die wel wat meer sfeer kan gebruiken? Your Choice Catering Heiloo helpt u daar graag bij met decoratieve elementen zoals verlichting, kaarsen, tafelrokken en andere spullen. Het servies en het bestek krijgt u er overigens altijd gratis bij geleverd.

Barbecue totaalbeleving

Bij Your Choice Catering Heiloo maken we van een barbecuefeest een totaalbeleving. Van die totaalbeleving maken uiteraard niet alleen de barbecuegerechten deel uit, maar ook de drank en eventueel het nagerecht. Gaat u mee in onze totaalbeleving? Laat u dan geheel zonder verplichtingen uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij verheugen ons op u!