Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heiloo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Oosterzij 140
1851 PS Heiloo
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Heiloo - Bedrijfsopening

Het voelt als een geboorte: de opening of heropening van uw bedrijf. Your Choice Catering Heiloo vindt dat - net als u - reden voor een feestje. Gaat u van start met een heel nieuwe onderneming? Of heropent u uw geheel verbouwde winkel? Misschien verhuist u naar een groter pand omdat uw bedrijf behoorlijk gegroeid is? Altijd aanleiding voor een opening met een feestelijk tintje.

Bedrijfsopening voor al uw relaties

Your Choice Catering Heiloo kan uw bedrijfsopening precies zo invullen als u dat voor ogen heeft. Heeft u een formele opening gepland met uw belangrijkste relaties? Dan is een van onze borrelconcepten uitermate geschikt. Maar ook als u een opening heeft waarbij familie, vrienden en andere geïnteresseerden vrij door uw bedrijf kunnen rondlopen, heeft ons team velerlei mogelijkheden om iedereen te voorzien van een culinaire versnapering en een lekker drankje.
Kijk rustig op onze site en als u vragen heeft, staan wij u uiteraard graag te woord.

Maatwerk en persoonlijke aandacht

Uw bedrijfsopening heeft u gepland op een moment dat misschien nog niet alles klaar is. Dan is ons team uiterst bedreven in het improviseren van een bedrijfsopening waarbij de gasten daar niets van zullen merken. Moet er hier en daar nog wat geverfd of getimmerd worden? Your Choice Catering Heiloo kan uw locatie dusdanig aankleden en stylen dat dat niemand opvalt. Wij zorgen niet allen voor de inwendig mens, maar zijn ook sfeerbepalers. Uiteraard kunt u ons met al uw vragen bestoken, wij zorgen voor de bedrijfsopening die uw bedrijf verdient!

Totaalbeleving

Your Choice Catering Heiloo is er veel aan gelegen van uw bedrijfsopening een totaalbeleving te make. Lekker eten en drinken, live muziek of een DJ, de juiste verlichting, decoratieve elementen, wij kunnen elk onderdeel van uw event tiptop in orde maken. Door onze manier van werken kunt er zeker van zijn dat uw bedrijfsopening een succes wordt!

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Heeft u er al eens aan gedacht deze traditie nieuw leven in te blazen? Wij wel!
Een bedrijfsopening koppelen aan een dergelijke 'hoogste punt viering' is niet alleen erg origineel, maar ook nog eens ontzettend gezellig. Onze mensen hebben zoveel ideeën als het aankomt op het invullen van een bedrijfsopening of 'hoogste punt viering' dat u er ongetwijfeld zeer enthousiast over zult zijn. Van een Hollandse Haringparty tot een koek & zopie gebeuren, het kan allemaal. Wilt u een compleet pretpark op uw terrein met draaimolen, popcornmachine en springkussens voor de kleintjes? Dan regelen we dat! Het kan ons niet gek genoeg, dus aarzel niet om uw gedachten en vragen met ons te delen.

Bel ons gratis nummer: 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in. U hoort zo snel mogelijk van ons!