Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heiloo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Oosterzij 140
1851 PS Heiloo
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Heiloo - Recepties

Wat er allemaal bij een goed georganiseerde receptie komt kijken, hoeft u ons niet te vertellen. En ook niet wat er allemaal mis kan gaan! Your Choice Catering Heiloo regelt uw receptie helemaal, vanaf het eerste gesprek tot en met het opruimen na afloop. We nemen u alles uit handen en zorgen ervoor dat uw receptie, of het nu een privé- of een zakelijke aangelegenheid is, op rolletjes loopt.

Eten, drinken en meer

Your Choice Catering Heiloo heeft voor iedere receptie, ongeacht de omvang van het gezelschap en het budget, de juiste hapjes en het voordeligste drankenarrangement. Serviesgoed, glazen en bestek zijn bij al onze receptie arrangementen bij de prijs inbegrepen. En mocht u naast het assortiment dat wij aanbieden iets extra's willen? Ook daarin voorzien wij graag. Ons team bestaat uit vakmensen die niet alleen de culinaire kneepjes van het vak onder de knie hebben, maar ook bekwaam zijn in de styling van de feestlocatie. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. U zult verrast zijn over wat er allemaal kan!

Onze borrelgarnituren

Your Choice Catering Heiloo heeft op basis van onze ervaringen, drie standaard borrelgarnituren samengesteld. Daar wijken wij echter - op uw verzoek - graag vanaf! Persoonlijke aandacht en flexibiliteit staan bij ons namelijk centraal. Al onze concepten passen wij volledig aan uw wensen en aan uw budget aan.

Ons aanbod:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Drankenarrangement

Met het drankenarrangement van Your Choice Catering Heiloo heeft u alles in huis om van uw receptie een geslaagde happening te maken.

Profiteer van onze speciale actie met het 'Onbeperkt Hollands Assortiment'. Deze actie houdt in dat u gedurende een drie uur durende receptie of ontvangst met uw gasten onbeperkt kunt genieten van diverse dranken voor de all-in prijs van € 7,50 per persoon.

Drankenarrangement        

Receptiematerialen

Vanzelfsprekend krijgt u van ons alle benodigde toebehoren zoals serviesgoed, bestek en servetten bij de prijs van de borrelarrangementen inbegrepen. Heeft u voor uw receptie nog andere materialen nodig, dan kunnen we ook die - tegen een kleine meerprijs - voor u verzorgen. Mocht u behoefte hebben aan een partytent, spreekgestoelte, geluidsinstallatie of zelfs speelmaterialen voor de kleintjes, dan regelen we dat met alle plezier voor u. En als de laatste gast vertrokken is, brengen we uw locatie weer in de oude staat terug, alsof er niets gebeurd is!

Materialen        

Professioneel cateringpersoneel

Dat u tijdens uw receptie geen zin heeft in logistieke rompslomp begrijpen wij maar al te goed. Vandaar dat wij beschikken over zeer professioneel en ervaren cateringpersoneel dat bedreven is in alle zaken die bij een receptie komen kijken. Al onze mensen zijn goed opgeleid, getraind en erg gastvrij. Met oog voor detail en persoonlijk betrokken zorgen zij ervoor dat u nergens omkijken naar heeft, behalve naar uw gasten.

Your Choice Catering Heiloo voelt zich op elk feest en bij elke receptie thuis. Mocht u meer willen weten over de diverse receptie- en borrelmogelijkheden, aarzel dan vooral niet om het ons te vragen. Denk niet dat uw suggesties en ideeën vreemd of ongebruikelijk zijn: wij maken het onmogelijke mogelijk!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Onze mensen staan voor u klaar!