Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heiloo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Oosterzij 140
1851 PS Heiloo
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Heiloo - Wijnproeverijen

Een eigen wijnassortiment hebben we bij Your Choice Catering Heiloo niet, maar desondanks kunt u bij ons ook terecht voor wijnproeverijen. Als u uw bedrijfsfeest, familiedag, jubileum of verjaardag door ons laat organiseren, verzorgen wij in dat kader graag een wijnproeverij voor u. De sommeliers die voor ons werken, kunnen u naar hartenlust laten proeven van een selectie topwijnen. En uiteraard regelen we daar, als u dat wilt, ook een lekker hapje bij. Zo maakt u van uw feest of event een echt geslaagde gebeurtenis!

Passie voor wijn

Wijn drinken heeft in Nederland een enorme vlucht genomen de afgelopen decennia. Voor Your Choice Catering Heiloo is dat goed nieuws, want wij hebben een passie voor wijn. Een aangezien wijn proeven een sociale gebeurtenis is, die vraagt om een gezellige ambiance, verzorgen wij een wijnproeverij het liefst voor een iets grotere groep. Dus als u uw verjaardag of uw jubileum wat extra luister bij wilt zetten, is een wijnproeverij daar het ultieme middel voor. We delen onze passie voor wijn graag met u, net als onze kennis.

Daar moet bij gegeten worden

De link tussen wijn en een lekker hapje is voor de meeste mensen snel gemaakt. Afhankelijk van de wijnsoort, smaken vlees, vis en kaas uitstekend bij wijn. Maar een zoete dessertwijn vraagt weer om een zoete versnapering. Your Choice Catering Heiloo heeft voor u alvast een paar mooie wijn en spijscombinaties samengesteld. Wilt u toch liever iets anders eten bij uw wijnproeverij? Dan hoeft u ons dat alleen maar te laten weten. Aan de hand van uw wensen en uw budget passen wij een en nader graag aan!

De 3 ideale combi's van wijn- en spijsassortimenten ziet u hier:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wereldwijnen

Your Choice Catering Heiloo heeft, zoals gezegd, geen eigen wijnassortiment. Maar onze sommelier laat u desondanks proeven van wijn uit alle belangrijke wijngebieden van Europa en de rest van de wereld. U krijgt dus niet alleen de wijnen uit de bekende wijngebieden in Frankrijk, Duitsland en Spanje geserveerd, maar ook de aromatische wijnsoorten uit bijvoorbeeld Australië, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika.

Als u uw event wilt opluisteren met een wijnproeverij die een selectie van ongeveer tien verschillende wijnen omvat, moet u rekening houden met een tijdsduur van ongeveer drie uur. De kosten bedragen gemiddeld € 20,00 per persoon. De prijs hangt uiteraard af van de grootte van het gezelschap en de hapjes die u kiest.

Het goede leven

U bent niet de enige die houdt van het goede leven, dat staat vast. Ons team heeft een bourgondische inslag en daar laten we u en uw gasten graag deelgenoot van worden. Met een kaasplankje, borrelgarnituur of bijvoorbeeld wat fingerfoods, maken we van uw wijnproeverij een smulfestijn. En doordat onze sommelier met de nodig kennis van zaken op een aanstekelijke manier vertelt over de wijnen en de gebieden van herkomst, steekt u er ook nog wat van op!

Bel of mail ons vandaag nog als u vragen heeft of als u een (geheel vrijblijvende) prijsopgave wilt.