Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heiloo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Oosterzij 140
1851 PS Heiloo
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Heiloo - Bedrijfscatering

Binnen de cateringservice is bedrijfscatering een vak apart. Your Choice Catering Heiloo verstaat dat vak als geen ander. Voor uw bedrijf of uw instelling verzorgen wij bedrijfscatering op maat. Heeft u behoefte aan een broodje of een simpele lunch zo nu en dan? Dat is voor ons geen enkel probleem. Maar ook als u graag uw bedrijfsrestaurant iedere dag bevoorraad wilt hebben, zijn wij uitstekende in staat daarin te voorzien. De grootte van uw bedrijf is voor ons niet van belang; van 10 tot 3000 mensen, wij garanderen u bedrijfscatering van hoge kwaliteit op elk gebied!

Is er sprake van piekdrukte?

U kent het wel: de ene periode is heel wat drukker dan de andere. En in die piekperiodes kunnen uw medewerkers wel wat extra energie gebruiken. Your Choice Catering Heiloo levert precies wat u wilt, voor het budget dat u heeft. In onderling overleg bepalen we waar u behoefte aan heeft en stellen we een cateringaanbod samen dat bij uw organisatie past. Houdt u er niet van om kostbare tijd in een restaurant door te brengen met uw relaties? Wat dacht u dan van een werk- of vergaderlunch bij u op kantoor? Van een eenvoudige broodlunch tot een volledige warme maaltijd, wij maken uw lunchbijeenkomst extra productief!
Maar ook op structurele basis staan wij u graag terzijde bij al uw bedrijfscateringwensen. Dat betekent dat wij ook uw bedrijfsrestaurant kunnen bevoorraden en van gezonde, gevarieerde producten kunnen voorzien. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Bel of mail ons en u krijgt een geheel vrijblijvend aanbod op maat van ons.

Passend bij uw budget

Prijsvoorbeeld: dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contract levering)

  • Diverse soorten brood en broodjes, krentenbollen, knäckebrood en ontbijtkoek
  • Kaasplateau met diverse kazen (waaronder Franse kazen en gezonde, vetarme varianten)
  • Vleeswarenplateau met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • Verse salade, smoothies en vers fruit
  • Zuivel: melk, karnemelk, yoghurt en sap
  • serviesgoed

Met dit voorbeeld hebben we niet gezegd dat dit een vaststaand concept is. Het geeft u slechts een indruk van de mogelijkheden zijn.
Zowel wat samenstelling als budget betreft, gaan wij bij iedere opdrachtgever zeer persoonlijk te werk. Zo krijgt u walt u nodig heeft tegen de meest scherpe prijs mogelijk. Ons team is vakkundig geschoold in de bereiding en het uitserveren van de lunches en de warme maaltijden. Ons aanbod in bedrijfscatering is enorm breed, wat ons zeer flexibel en creatief maakt. U houdt op die manier niet alleen de kosten, maar ook de gezondheid van uw mensen zelf in de hand!

Gezond eten en drinken

Your Choice Catering Heiloo helpt u om uw werknemers zo gezond mogelijk aan het werk te houden. Met een evenwichtige lunch en gezonde, verse producten krijgen uw personeelsleden na de lunch geen dip, maar juist een extra energieboost. Onze gezonde, lekkere lunches zijn daarom niet alleen positief de mensen zelf, maar ook voor uw bedrijf!

Voor vrijblijvend advies belt u ons gratis telefoonnummer of vult u ons contactformulier in. Doe het vandaag nog en uw bedrijf zal er wel bij varen!